Dispositivos e acessórios
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted pistachios, shelled, peeled4 oz
-
whole raw almonds skin on4 oz
-
white sesame seeds1 oz
-
whole cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
salt divided½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
red onions quartered10 oz
-
serrano chili stem removed, plus extra to garnish1
-
apple cider vinegar4 oz
-
sugar1 oz
-
water11 oz
-
spaghetti squash (24-32 oz), halved, deseeded1
-
fresh cilantro, chopped leaves and tender stems½ oz
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1971 kJ /
471 kcal
Gordura
32 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Southwest Quinoa
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Collard Greens
1h 5min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Gazpacho
1h 15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min