Dispositivos e acessórios
Koshari stew
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice130 g
-
red lentils60 g
-
water1100 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic cloves4
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
vinegar1 tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
short dried pasta (e.g. elbow macaroni)80 g
-
50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining)cooked chickpeas (opcional) rinsed (weight after draining)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
10.1 g
Energia
1330 kJ /
318 kcal
Gordura
6.4 g
Hidratos de carbono
55.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar bread rolls
2h
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Raw kibbeh
15min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Chicken with rice
1h
Okra and meat stew (bamia)
1h
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min