Dispositivos e acessórios
Creamy Moroccan bean soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
510 kJ /
122 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40min
Chicken with Peppers
1h
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Red lentil soup with cumin
55min
Sesame logs
1h 25min
Vegetable pilaf
1h
Pasta "alla Norma"
50min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Lime and coconut mini bundts
40min
Creamy carrot and lentil soup
35min