Dispositivos e acessórios
Okra and meat stew (bamia)
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (opcional) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.2 g
Energia
1556 kJ /
372 kcal
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Chicken with rice
1h
Bamia (okra and meat stew)
55min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min