![Okra and meat stew (bamia) Okra and meat stew (bamia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB46B675-5B14-4A9F-9D76-2C35C47BC752/Derivates/20440529-3b0c-41e9-84e2-c2ebbed7bc9b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g fresh okra, stem ends removed
- 3 tbsp white vinegar
- 4 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped (opcional)
- 60 g olive oil
- 300 g beef, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 500 g canned chopped tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1556 kJ / 372 kcal
- Proteína
- 24.2 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Gordura
- 17.6 g
Receitas alternativas
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25 min
Salmon kabsa
35 Min
Red lentil soup with cumin
55min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken with rice
1 Std.
Samke harra
35 Min
Bamia (okra and meat stew)
55min