Versões compatíveis
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
ou 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (opcional)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
ou 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
ou 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
ou 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2984 kJ / 713 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 10.7 g
Receitas alternativas
Lemonade
5 Min
Stir-fried vegetables
10 min
Apple cake
1h
Cod with citrus butter
50min
Tuna mousse
10 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Nenhuma avaliação
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Berry foam
10 min