Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 25min
Total 8h
16 slices
Ingredientes
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.4 g
Energia
877.4 kJ /
209.7 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Thin Crust Pizza Dough
2 h 30 min
Orange sponge cake
1 h
Vanilla Yogurt
12 h 20 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 h 10 min
Orange Pound Cake
1 h 15 min
Chinese egg noodles
1 h
Corn Tortillas
1 h 25 min
Focaccia
3 h
Peppers stuffed with salted cod brandade
No ratings
Pimento Spread
5 min
Traditional Kaiser rolls
26 h 35 min
Berry Mojito Mocktail
No ratings