
Dispositivos e acessórios
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to grease2 oz
-
cauliflower florets24 oz
-
artichoke hearts, in oil drained14 oz
-
peas fresh4 oz
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
aged white cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
Gouda cheese cut into pieces2 oz
-
croutons5 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chili destemmed and deseeded1
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
577.6 kcal /
2416.6 kJ
Proteína
23.8 g
Gordura
31 g
Hidratos de carbono
56.4 g
Fibra
14 g
Gordura saturada
10.7 g
Sódio
1391.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos