![Greek Vegetables Greek Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15390339-F750-4441-9432-E0CCBFEF2877/Derivates/c4a5af61-608a-4cee-9a95-787e7eda413b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
ou 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Thai Curry Noodles
25min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Mild Thai Green Curry
50 мин.
Cauliflower and Date Tagine
55 min
White Bean Soup
2h 45min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min