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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz garlic cloves to taste
-
3
oz parsnips quartered
ou 3 oz potatoes quartered - 4 oz green cabbage cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil divided
- 4 oz broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese crumbled, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 303 kcal / 1268 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Fibra
- 6 g
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