Dispositivos e acessórios
Pumpkin Chili
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcional) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1014 mg
Proteína
13 g
Energia
1021 kJ /
244 kcal
Gordura
5 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
New Jersey Tomato Pie
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Stroganoff
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Vegetarian Chili
50min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Smoky Black Bean Soup
35min