Dispositivos e acessórios
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
Preparação 55min
Total 1h 50min
8 portions
Ingredientes
Almond Biscotti
-
large eggs3
-
brown sugar80 g
-
whole milk50 g
-
plain flour100 g
-
250 g chestnut flouralmond flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
almonds100 g
Poached Quince
-
water400 g
-
sweet Marsala wine250 g
-
caster sugar300 g
-
cardamom pods gently crushed6
-
lemon thin peelings of skin only½
-
orange thin peelings of skin only½
-
quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
2627 kJ /
627 kcal
Gordura
26 g
Fibra
12 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DESSERTS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Barbecue Sauce
20min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Pear Frangipane
1h 30min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Quince Tart
50min
Wholemeal spelt pastry
35min
Houmous
13h 30min