Dispositivos e acessórios
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
Preparação 5min
Total 20min
10 rolls
Ingredientes
-
water600 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)6
-
plain flour300 g
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
oil for greasing
-
sweet coconut filling (see tips)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 roll
Proteína
4 g
Energia
1002 kJ /
240 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Nasi Lemak
45 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min