Dispositivos e acessórios
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
Preparação 5min
Total 20min
10 rolls
Ingredientes
-
water600 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)6
-
plain flour300 g
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
oil for greasing
-
sweet coconut filling (see tips)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 roll
Proteína
4 g
Energia
1002 kJ /
240 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Belacan
10min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Nasi Lemak
45min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Nasi Lemak
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min