Dispositivos e acessórios
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Preparação 5min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
113 mg
Proteína
1.7 g
Energia
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cereal Prawns
30min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Nenhuma avaliação
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kelantan Noodle Soup
40min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação