Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g onions, cut in halves
- 120 g leek, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 600 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- 120 g dried ditalini pasta or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1202 kJ / 287 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 3.6 g
Receitas alternativas
Vegetable Soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Minestrone
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Chickpea soup with spinach
40 min
Tomato Sauce
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min