Dispositivos e acessórios
Louisiana Rice and Shrimp
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1601 kJ /
382 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deep South and Cajun
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Fish and Herb Parcel
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Tomato and Haddock Rice
50min
Creamed Cod
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min