Dispositivos e acessórios
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
dried bay leaf1
-
long grain rice250 g
-
water900 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
cod fillets skinless500 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.8 g
Energia
1055 kJ /
252 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Creamed Cod
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min