Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Coconut Soup
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
coconut oil30 g
-
butternut squash peeled and cubed (approx. 2 cm)750 g
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.6 g
Energia
941 kJ /
227 kcal
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min