Dispositivos e acessórios
Fish Tacos
Preparação 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
limes zest only2
-
fresh parsley leaves and tender stems15 g
-
lime juice50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
white fish fillets (e.g. tilapia, halibut, cod)680 g
-
red cabbage cut in pieces170 g
-
carrot cut in half30 g
-
fresh jalapeño chilli large, stem and seeds removed1
-
mayonnaise60 g
-
cider vinegar30 g
-
honey1 Tbsp
-
Greek yoghurt60 g
-
water510 g
-
maize tortilla12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
1460 kJ /
349 kcal
Gordura
15 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Superfood Salmon Salad
1h 5min