Dispositivos e acessórios
Kale Pesto Pasta Salad
Preparação 15min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
Kale Pesto
-
walnut halves50 g
-
kale tough stalks removed, chopped80 g
-
water boiling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh basil leaves (1 large handful)25 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta Salad
-
water1200 g
-
orzo400 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
yellow pepper sliced (5 mm) (approx. 150 g)1
-
bocconcini torn in halves300 g
-
rocket100 - 120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.8 g
Energia
1513 kJ /
362 kcal
Gordura
19.5 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SUMMER BUFFET
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Vegetarian Chilli
35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
White Bean Salad
5min
Smoky Couscous Salad
20min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Mexican Quinoa Salad
30min