Dispositivos e acessórios
Edamame and Spinach Dip
Preparação 5min
Total 5min
8 portions
Ingredientes
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (opcional)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (opcional) (see tip)50 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
248 mg
Proteína
5 g
Energia
336 kJ /
81 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min