Dispositivos e acessórios
Fish and Herb Parcel
Preparação 10min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh basil leaves2 Tbsp
-
oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fish fillet (approx. 150-200 g)1
-
ground black pepper to taste
-
courgette in slices (3 mm)1
-
lemon unwaxed2 - 3 slices
-
pine nuts1 Tbsp
-
water1000 g
-
long grain rice60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
2600 kJ /
622 kcal
Gordura
25 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner For One
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nenhuma avaliação
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Chicken Cacciatore
50min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min