![Vegetable stock paste Vegetable stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (opcional)
- 200 g celery stalks, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
- 100 g onions, cut into halves
- 100 g tomatoes, cut into pieces
- 150 g courgettes, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (opcional)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 120 g coarse salt
- 30 g water
- 1 tbsp olive oil
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 2226 kJ / 533 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 34 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 18.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Classic zabaglione
15 min
White fish and lemon risotto
30 min
Vegetable stock paste
45 min
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Chocolate Nougat Bars
2 Std. 30 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Chicken stock paste
45 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Plain Yogurt
14h