
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Duck breast à l`orange
- 1850 g water plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- 2 oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves crushed
- 1 eschalot cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1470.6 kcal / 6176.3 kJ
- Proteína
- 51.3 g
- Gordura
- 137.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.1 g
- Fibra
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 42 g
- Sódio
- 70.8 mg
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