
Dispositivos e acessórios
Beetroot salad
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
beetroot peeled, cut into quarters400 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcional) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcional) adjust to taste1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
84 kcal /
350 kJ
Proteína
1 g
Gordura
4 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça