Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan cheese
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Arseeyah
50min
Lasagna rolls
1h
Baked rice croquettes
1h 30min
Berry foam
10min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Crème Caramel (Flan)
3h
Salmon Dill Muffins
45min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Cacio e Pepe
30min