![Mexican Quinoa Salad Mexican Quinoa Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/139B5344-FE35-46AA-B04B-87AAEC8E95AE/Derivates/c0dfc835-817d-4aa6-a88b-ba7d2d254e23.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g quinoa
- 45 g olive oil
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 700 g water
- 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 420 g tinned black beans (drained weight)
- 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 4 spring onions, sliced (2 mm)
- ½ avocado, diced (1 cm)
- 30 g cider vinegar
- 20 g honey
- 30 g lime juice
- 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp English mustard
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1571 kJ / 374 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 43.2 g
- Gordura
- 12.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Smoky Couscous Salad
20min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Colourful Quinoa Salad
40min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min