Dispositivos e acessórios
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
Preparação 25min
Total 1h 50min
8 slices
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water1000 g
-
quinoa200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
butternut squash (approx. 600 g), peeled and diced (2 cm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red onions thinly sliced (3 mm)400 g
-
olive oil plus 1 Tbsp15 g
-
balsamic vinegar plus 1 Tbsp30 g
-
medium eggs2
-
soft goat's cheese150 g
-
ricotta cheese150 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
18.8 g
Energia
1415 kJ /
338 kcal
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
LOW FAT
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chickpea Gratin
1h
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Goat's Cheese Pie
1h 10min