Dispositivos e acessórios
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
Preparação 30min
Total 1h 10min
8 slices
Ingredientes
Butternut Squash
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)500 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh sage leaves torn in pieces5
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Pastry
-
plain flour100 g
-
spelt flour100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water cold45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
roasted hazelnuts80 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra roughly chopped for garnishing5
-
onions quartered80 g
-
olive oil30 g
-
whole milk150 g
-
feta cheese roughly chopped100 g
-
large eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
11.1 g
Energia
1604 kJ /
385 kcal
Gordura
25.2 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Roasted Tomato Tart
2h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h