Dispositivos e acessórios
Braised Yee Mee
Preparação 5min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
150 g boneless chicken drumsticks, cut in slices (1 cm)pork fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
white pepper powder adjust to taste2 pinches
-
garlic cloves15 g
-
oil30 g
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
½ tsp chicken stock powdersalt½ tsp
-
water450 - 500 g
-
dried yee mee (Chinese e-fu noodles)400 g
-
choy sum (sawi), stems removed120 g
-
100 g fish cakesprawns deshelled100 g
-
1 sprig coriander leaves, chopped, to garnishspring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1113 kJ /
266 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Macaroni ABC Soup
55min
Crispy Ikan Bilis
40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Fried Beehoon
20min
Lemon Chicken
25min
Chicken Porridge
35min