Dispositivos e acessórios
Chicken Porridge
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
white rice rinsed180 g
-
chicken breast cut in 4 pieces150 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sesame oil (dark roasted)2 tsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
water1500 g
-
white pepper powder adjust to taste1 - 2 pinches
-
light soy sauce1 tbsp
-
fried shallots to garnish1 tbsp
-
spring onion chopped, to garnish1 stalk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.5 g
Energia
726.1 kJ /
173.5 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Nasi Lemak
45min
Macaroni ABC Soup
55min