Dispositivos e acessórios
Stir Fried Whole Fish
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2877 mg
Proteína
59 g
Energia
2466 kJ /
589 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix®️ Experience Menu
33 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Ginger sesame oil chicken
25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Braised Yee Mee
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
35min