Dispositivos e acessórios
Macaroni ABC Soup
Preparação 5min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
water1300 g
-
onions cut in wedges50 g
-
tomatoes cut in wedges120 g
-
dried anchovies (ikan bilis), rinsed30 g
-
whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)250 g
-
potatoes cut in cubes (1 cm)150 g
-
carrots cut in cubes (1 cm)50 g
-
macaroni150 g
-
chicken stock powder adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
883 kJ /
211 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Braised Yee Mee
30min
Fried Beehoon
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
35min