Dispositivos e acessórios
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Red pesto
-
semi sun-dried tomatoes85 g
-
macadamia nuts (see Tips)25 g
-
olive oil20 g
-
Parmesan cheese (see Tips)15 g
-
garlic clove1
-
roasted whole red pepper strips15 g
-
tomato paste1 tsp
-
fresh basil leaves only10 - 20 g
-
pitted Kalamata olives (optional)10 g
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)30 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
Salad
-
baby red potatoes cut into thick slices (1 cm - see Tips)500 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (approx. 3 cm)500 - 700 g
-
water500 g
-
fresh baby spinach60 g
-
macadamia nuts chopped, to serve20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
526.6 mg
Proteína
31.9 g
Energia
1352.1 kJ /
321.9 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers classics
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Sticky chicken
24h 35min
Quick turkey taco bowl
15min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Asian-style pork noodles
1h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min