
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 150 g onion cut into pieces (2-3 cm)
- 2 chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
- 30 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp onion salt
- 2 tsp sugar
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 400 g canned chopped tomatoes
- 300 g sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 500 g skinless chicken thigh fillets cut into pieces (4-5 cm)
- 400 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- lime wedges, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 581.3 kcal / 2442 kJ
- Proteína
- 36.7 g
- Gordura
- 31.4 g
- Hidratos de carbono
- 32.1 g
- Fibra
- 14.1 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Sódio
- 1224.7 mg
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