Mexican chicken stew

Mexican chicken stew

4.5 154 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    3
  • onion cut into pieces (2-3 cm)
    150 g
  • chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
    2
  • olive oil
    30 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • onion salt
    1 tsp
  • sugar
    2 tsp
  • roasted unsalted peanuts
    100 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)
    300 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
    150 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    50 g
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • lime wedges, to serve (optional)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1224.7 mg
Proteína 36.7 g
Energia 2442 kJ / 581.3 kcal
Gordura 31.4 g
Fibra 14.1 g
Gordura saturada 6.6 g
Hidratos de carbono 32.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...