![Steamed Pork Patty With Rice Steamed Pork Patty With Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CF3E2D2-AD42-49A4-A6B6-337F3FE1B3FF/Derivates/2f748e09-300b-4352-b16b-3d91861dedf4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g minced pork
- ½ tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder, for seasoning
- 20 g pickled cabbages (tung choy), soaked for 5 minutes
- 1 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 3 tbsp water
- 4 eggs
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1400 g water
- 200 g long-grained white rice, rinsed
- 80 g French beans, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1414 kJ / 338 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 0.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h