Dispositivos e acessórios
Steamed Pork Patty With Rice
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
minced pork200 g
-
sugar½ tsp
-
white pepper powder for seasoning1 pinch
-
pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes20 g
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
water3 tbsp
-
eggs4
-
salt adjust to taste1 pinch
-
water1400 g
-
long-grained white rice rinsed200 g
-
French beans trimmed80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1414 kJ /
338 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min