Dispositivos e acessórios
Sweet and Sour Pork Ribs
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
pork ribs cut in pieces (4 cm)600 g
-
water650 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
sugar40 g
-
black vinegar60 g
-
light soy sauce80 g
-
spring onion cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1455 kJ /
348 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Soy Sauce Chicken
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Spring onion pork ribs
1h
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min