Dispositivos e acessórios
Steamed Chicken Essence
Preparação 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
247 mg
Proteína
28 g
Energia
1607 kJ /
381 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.