Dispositivos e acessórios
Mushroom Beef Balls
Preparação 10min
Total 50min
30 pieces
Ingredientes
-
lean beef sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen500 g
-
cold water135 g
-
spring onion chopped10 g
-
fresh ginger10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in halves3 - 4
-
light soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)35 g
-
salt2 tsp
-
fish sauce (opcional)1 tbsp
-
water1500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
187 mg
Proteína
3 g
Energia
123 kJ /
29 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mapo tofu
15min
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chicken porridge with century egg
30min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Homemade Soy Milk
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Homemade Fish Ball Soup
2h