Dispositivos e acessórios
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Preparação 25min
Total 1h
15 pieces
Ingredientes
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.8 g
Energia
388 kJ /
93 kcal
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mediterranean Bread
5h 20min
Hawaiian Bread Rolls
3h
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Moroccan Bean Soup
45min
Sicilian Caponata
30min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Bloody Mary Soup
25min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min