Dispositivos e acessórios
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Preparação 25min
Total 1h
15 pieces
Ingredientes
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.8 g
Energia
388 kJ /
93 kcal
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Sangria
10 Min
Tzatziki
20 Min
Apple Marinade
10 Min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Quince Torta
8 Std.