Dispositivos e acessórios
Hash browns with chive cottage cheese
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1166 mg
Proteína
17.2 g
Energia
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Gordura
15 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Filo spinach slice
55 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Broccoli salad
10 Min
Runny custard
10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min