Versões compatíveis
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Gordura
- 85.3 g
- Gordura saturada
- 34.4 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sódio
- 712.7 mg
Receitas alternativas
Garlic prawns
25 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Pork san choy bau
25 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Veal involtini
35min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Lamb and feta meatballs
30min