Dispositivos e acessórios
Salmon Fillets with Salsa Verde
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2011 kJ /
483 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
under 500 calories
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Masala Hake at 55°C
55min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Prawn Saganaki
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min