Dispositivos e acessórios
Korean marinade
Preparação 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 430 g
Sódio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Energia
2878.7 kJ /
688 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
130.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Rice Wine Chicken
Nenhuma avaliação
Wakame Butter
5min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Korean fried chicken
4h
Thai beef salad
1h 15min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Classic trifle
4h
Vanilla wet chai
15min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Sage and black garlic butter
10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min