Dispositivos e acessórios
Korean marinade
Preparação 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 430 g
Sódio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Energia
2878.7 kJ /
688 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
130.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Santa Maria Dry Rub
5min
Hamburger rolls
2u. 20min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Sriracha Sauce
72u. 20min
Satay sauce
15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Tuna avocado bowl
45min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.