![Mushroom bolognaise Mushroom bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/779D0F42-DB09-4789-9618-E37344611F54/Derivates/8DBE925B-5205-435A-AB3D-00F6BEFE405A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Hidratos de carbono
- 9.9 g
- Gordura
- 13.7 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 1128.5 mg
Receitas alternativas
Mushroom stroganoff
20 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
3h 30 min
Lentil bolognese
30 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Hearty lentil chilli
50min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Butternut mac and cheese
45 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Potato and green pea curry
50min