Mushroom bolognaise
TM6 TM5 TM31

Mushroom bolognaise

4.7 (308 avaliações )

Ingredientes

  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 40 g olive oil
  • 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
  • 1 tbsp tomato paste
  • 50 g dry white wine
  • 400 g tomatoes, cut into quarters
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tsp white sugar
  • ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 - 1 ½ tsp dried oregano

Nutrição
por 1 portion
Energia
921.7 kJ / 219.5 kcal
Proteína
9.1 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gordura
13.7 g
Gordura saturada
3.5 g
Fibra
5.8 g
Sódio
1128.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas