Dispositivos e acessórios
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
753.3 mg
Proteína
36.6 g
Energia
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Gordura
33.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Chicken cacciatore
50min
Meat stock paste
45min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Simple steamed salmon
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Linguine with salmon and herbs
25min