Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Proteína
- 36.6 g
- Hidratos de carbono
- 21.4 g
- Gordura
- 33.9 g
- Gordura saturada
- 20.6 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 753.3 mg
Receitas alternativas
White fish and lemon risotto
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Steamed fish with green mash
50min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30min
Fish pie
1 Std. 15 Min