Harissa lamb with green couscous
TM6 TM5

Harissa lamb with green couscous

4.5 (22 avaliações )

Ingredientes

  • 200 g couscous
  • 40 g olive oil
  • 850 g hot water
  • 1 ½ tsp salt
  • 4 sprigs fresh mint, leaves only
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 50 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground paprika
  • 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
  • 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
  • 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
  • honey, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
2578 kJ / 613.8 kcal
Proteína
45.6 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gordura
24 g
Gordura saturada
4.5 g
Fibra
6.1 g
Sódio
1398.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas