Versões compatíveis
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1610 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 7.5 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sódio
- 199.8 mg
Receitas alternativas
Apricot Chicken
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Lamb sausage ragu
30 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
Chicken laksa
30 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Creamy chicken curry and rice
45 Min