Dispositivos e acessórios
Leek and cheddar pudding
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
988.2 mg
Proteína
26.7 g
Energia
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Gordura
39.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
22.2 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean vegetable bake
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Kumara pie
1h 45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Mediterranean carrot fritters
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Fresh tomato tart
40min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Cheat's sourdough
74h