Leek and cheddar pudding

Leek and cheddar pudding

3.3 32 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions

Ingredientes

  • unsalted butter plus extra for greasing
    30 g
  • sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
    650 g
  • tasty cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
    3
  • fresh baby spinach
    60 g
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • eggs
    6
  • milk
    350 g
  • sour cream
    300 g
  • Dijon mustard
    2 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 689.9 kcal / 2897.7 kJ
Proteína 26.7 g
Gordura 39.2 g
Hidratos de carbono 56 g
Fibra 5.9 g
Gordura saturada 22.2 g
Sódio 988.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...