Dispositivos e acessórios
Leek and cheddar pudding
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
988.2 mg
Proteína
26.7 g
Energia
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Gordura
39.2 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
22.2 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon delicious
1h 5min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Filo spinach slice
55min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Kumara pie
1h 45min
Pastitsio
1h 30min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min