Herb-salted chicken and chickpea casserole

Herb-salted chicken and chickpea casserole

4.4 14 avaliações
Preparação 40min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

Crumb
  • manchego cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • sourdough bread day old
    80 g
  • hazelnuts, without skin roasted
    60 g
Herb salt
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • fresh oregano leaves only
    3 sprigs
  • flaked salt
    3 tsp
  • garlic clove
    1
Casserole
  • garlic clove
    1
  • olive oil plus 1 tbsp extra for frying
    30 g
  • bacon cut into pieces (1 cm)
    120 g
  • dried bay leaves
    2
  • red capsicum deseeded and cut into strips
    200 g
  • water
    300 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • sherry vinegar
    20 g
  • chicken thigh fillet
    6
  • canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh green beans trimmed
    150 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portions

Sódio 1766.5 mg
Proteína 38 g
Energia 1810.5 kJ / 431 kcal
Gordura 22.8 g
Fibra 6.4 g
Gordura saturada 5.6 g
Hidratos de carbono 15.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...