Dispositivos e acessórios
Beef, apricot and pine nut pastilla
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (opcional)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
23.8 g
Energia
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb and feta meatballs
30min
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Harissa lamb with green couscous
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Moroccan chicken with couscous
45min