Dispositivos e acessórios
Beef, apricot and pine nut pastilla
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (opcional)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
23.8 g
Energia
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Apricot chicken risotto
30 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min