![Beef, apricot and pine nut pastilla Beef, apricot and pine nut pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B9924B4-3AF9-457E-8954-5BF6DC2FC250/Derivates/76824f22-3992-4d1a-897b-b329c2cf9e59.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (opcional)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Proteína
- 23.8 g
- Hidratos de carbono
- 31.6 g
- Gordura
- 25 g
- Fibra
- 6 g
Receitas alternativas
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Beef "Burgundy"
40 Min