Versões compatíveis
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Hidratos de carbono
- 110 g
- Gordura
- 69 g
- Gordura saturada
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sódio
- 1420 mg
Receitas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min