Versões compatíveis
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Hidratos de carbono
- 110 g
- Gordura
- 69 g
- Gordura saturada
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sódio
- 1420 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Hidden veg sausage rolls
45min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1u.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min